24.9 C
Vranje
subota, 1 oktobra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPrijem za predstavnike najboljih studenata

Prijem za predstavnike najboljih studenata

Na početku ove godine, umesto odbornika u odborničke klupe skupštine grada seli su najbolji studenti. Predstavnike 65 najboljih studenata minule godine ugostili su zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Bojan Kostić.

Kostić je podsetio da grad značajna sredstva ulaže u obrazovanje, jer je ova oblast jedna od najvažnijih za razvoj i unapređenje društvene zajednice.

Ovo je četvrta godina zaredom kako se na ovaj način pruža podrška najboljim studentima i ova praksa će biti nastavljena i u narednom periodu. Na vama je da svoje znanje iskoristite na najbolji mogući način, da nađete svoje mesto u društvu i doprinesete razvoju društvene zajednice – rekao je Kostić.

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović kazala je da joj je čast što može da pozdravi najbolje studente Vranja.

S ciljem poštovanja propisanih mera danas smo se okupili u manjem broju i organizovali druženje samo sa studentima sa najvišim prosekom.Želim vam puno uspeha u daljem školovanju i da se nakon završetka fakulteta vratite i stečeno znanje primenite ovde u Vranju – istakla je Jović.

Podsećamo krajem prošle godine Grad Vranje je sa po 20.000 dinara nagradio 66 najuspešnijih studenata.

Fotografije korišćene u tekstu su sa zvaničnog portala Grada Vranja.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Tijani iz Vranja je potrebna naša pomoć

Miholjski susreti sela u Katunu