-4.4 C
Vranje
četvrtak, 20 januara, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPrijem za predstavnike najboljih studenata

Prijem za predstavnike najboljih studenata

Na početku ove godine, umesto odbornika u odborničke klupe skupštine grada seli su najbolji studenti. Predstavnike 65 najboljih studenata minule godine ugostili su zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Bojan Kostić.

Kostić je podsetio da grad značajna sredstva ulaže u obrazovanje, jer je ova oblast jedna od najvažnijih za razvoj i unapređenje društvene zajednice.

Ovo je četvrta godina zaredom kako se na ovaj način pruža podrška najboljim studentima i ova praksa će biti nastavljena i u narednom periodu. Na vama je da svoje znanje iskoristite na najbolji mogući način, da nađete svoje mesto u društvu i doprinesete razvoju društvene zajednice – rekao je Kostić.

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović kazala je da joj je čast što može da pozdravi najbolje studente Vranja.

S ciljem poštovanja propisanih mera danas smo se okupili u manjem broju i organizovali druženje samo sa studentima sa najvišim prosekom.Želim vam puno uspeha u daljem školovanju i da se nakon završetka fakulteta vratite i stečeno znanje primenite ovde u Vranju – istakla je Jović.

Podsećamo krajem prošle godine Grad Vranje je sa po 20.000 dinara nagradio 66 najuspešnijih studenata.

Fotografije korišćene u tekstu su sa zvaničnog portala Grada Vranja.

Buy Me A Coffee

Popularno

EPILOG NESREĆE KOD PAVLOVCA: Teško povređen čоbanin, sedamnaest ovaca preminulo

U saobraćajnoj nesreći koja se juče popodne desila kod sela Pavlovac, gde je vozač Golf - pokosio više ovaca, povređen je i čobanin (1964)...

Zgažene ovce kod sela Pavlovac

Zgrada Stare Hirurgije u novom ruhu

IN MEMORIAM: Branimir Bane Nedeljković