NaslovnaVestiDruštvoStanari ulice "Cara Dušana" u problemu

Stanari ulice „Cara Dušana“ u problemu

Stanari dela ulice „Cara Dušana“, našli su se u ozbiljnom problemu od kako je zabranjeno parkiranje u ovoj ulici, kada su postavljeni stubići, a od danas je počela naplata parkiranja na parkingu kod Bujkovskog mosta, dok njima nije ponuđena nikakva alternativ.

Nema stanarske, mesečne kakve god karte koja bi smanjila cenu parkiranja, pa ne možemo da šaljemo piruke za pet, deset ili 12 sati. U toku su i neki građevinski radovi udonjem delu ulice i sada je parkiranje za nas koji živimo u ovoj ulici postalo nemoguća misija – kažu stanovnici ovog dela grada .

Oni dodaju da su prvi bili za to da se u ulici zavede kakav takav red, naročito subotom, ali nisu ni slutili da će oni biti žrtve ovakve organizacije.

Direktor Parking servisa Marjan Stanković kaže za VOM da mesečne i stanarske  karte svakako mogu da se kupe, ali to ne važi na parkiranje na novom parkingu, već za obeležen parking prostor, tačnije uično parkiranje u delu ispod Zatvora.

Na parkingu se mogu parkirati stanari ili bilo u periodu od 21 uveče do sedam ujutru kada se parkiranje ne naplaćuje. Postavljena je rasveta, uređena ograda i mnogo je bezbednije na parkingu ostaviti tokom noći.

Buy Me A Coffee

Popularno

Stefan Stojanović Sleš: Mural koji je teško raditi

Murali na kojima radi Stefan Stojanović Sleš su prepoznatljivi, jer on je davno postavio visoke standarde u ovom može se slobodno reći savremenom umetničkom...

Skoro 50% vakcinisanih Vranjanaca

Filijala fonda PIO na novoj adresi