10.3 C
Vranje
ponedeljak, 5 decembra, 2022
NaslovnaDruštvoVELIKI heroji male zajedniceHumanitarna izložba karikatura Radomana Irića u okviru akcije "Sevap je merak"

Humanitarna izložba karikatura Radomana Irića u okviru akcije „Sevap je merak“

Završni događaj velike humanitarne akcije „Sevap je merak“ koja ima za cilj prikupljanje hrane za najugroženije Vranjance starije životne dobi, biće održan u utorak 11. oktobra u vinariji „Aleksić“. Reč je o prvoj izložbi karikatura u Vranju ovog doajena novinarstva.

Na izložbi će se naći 24 karikatura ljudi koji su se sami prijavili, ali i nekoliko likova koji su bili posebna inspiracija autoru.

Vinarija „Aleksić“ će biti domaćin izložbe i organizatori se zahvaljuju na gostoprimstvu njima i kompaniji „Knauf insulation“ koja je finansirala opremanje i uramljivanje karikatura.

Karikature su otkupljivanje kupovinom hrane i uplatama na donatorski račun preko platforme Donacije.rs. gde je kampanja aktivna do 9. oktobra.


Na predlog članica Ženskog solidarnog fronta, na izložbi će se postaviti donatorska kutija u kojoj će se prikupljati novac za lečenje mlade Vranjanke Tijane Stojiljković.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane grada Vranja. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

Oduzeta veća količina rezanog duvana

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru