NaslovnaVestiKulturaPoznati dobitnici nagrada "Slađana Veljković"

Poznati dobitnici nagrada „Slađana Veljković“

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost iz Vranja saopštio je da je stručni žiri doneo odluku o imenima dobitnika novinarskih nagrada „Slađana Veljković“.

Žiri u sastavu Momčilo Popović  šef deska Večernjih novosti, Miljana Okiljević Nikolić šefica dopisništva RTS-a u Vranju i Saša Stojković urednik portala Info Vranjske, nakon višednevnog žiriranja, usaglasio je stavove i doneo sledeću odluku.

Priznanje za najbolju reportažu ove godine ide u ruke novinaru lista „Polimlje“ , Muharemu Mutabdžiji za reportažu „Sve ljubavi Milića Avramovića“, objavljenu u ovom listu.

Nagradu u kategoriji „novinarski poduhvat“ podeliće novinarka Bete Biljana Ljubisavljević i novinarka RTS –a  Lidija Georgijeva .

U Kategoriji najbolji uređivački rad nagradu je žiri dodelio Aleksandru Stankovu novinaru Južnih vesti .

Podsećamo da je sponzor prve nagrade „Slađana Veljković“, vranjski British American Tobacco, kompanija koja  pored investicija u sopstvenu proizvodnju  intezivno investira i u društveno odgovorne projekte.

Na konkurs je pristiglo ukupno 38 predloga. Tehnički su uslove konkursa ispunila 24 predloga- Žiri nije imao ni malo lak zadatak, s obzirom da je na konkurs stigao veliki broj predloga eminentnih novinara gde su po broju prednjačili novinari sa juga Srbije.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Nebojša Dimitrijević profesor strukovnih studija

Profesor dr Nebojša Dimitrijević preminuo je danas, u 48. godini života, od posledica korona virusa u kruševačkoj Kovid bolnici. Dimitrijević je radio kao profesor na...

VELIKI POŽAR U NASELJU RAŠKA: Gori kuća!

HAPŠENJE ZBOG DROGE: Akcija „Gnev“ u Vranju