19.9 C
Vranje
utorak, 9 avgusta, 2022
NaslovnaVestiKulturaPremijera predstave "BOING BOING"

Premijera predstave „BOING BOING“

U Pozorištu „Bora Stanković“ u Vranju u četvrtak 26. decdembra biće održana premijera predstave „BOING BOING“, u produkciji Glumačke trupe „Optimisti“, koju predvodi Petar Milosavlјević.

Premijera predstave, u režiji Dragana Živkovića Durgeta, zakazana je za 20 časova, a komad je uvršten u repertoar pozorišta na Omladinskoj sceni.

Ovom predstavom amaterska trupa „Optimisti“ iz Vranja obeležava pet godina postojanja i rada. Sa skromnim budžetom Optimisti su od 2014. godine do danas, snimili igrani dugometražni film „Gde je tu pravda“, više edukativnih i promotivnih spotova, muzičkih spotova, dokumentarac „Drvo“ i realizovali 5 pozorišnih predstava. Premijera „ Boinga“ je šesta u nizu.

BOING BOING…detalj sa probe…26.12. cetvrtak, 20 h PREMIJERA-PREMIJERA-PREMIJERA

Gepostet von Dragan Zivkovic Durge am Mittwoch, 25. Dezember 2019

Komad Marka Kamoletija „Boing Boing“ , inače je jako popularan u svetu, i premijerno je izveden više od 200 puta. U pitanju je klasičan francuski vodvilј sa akcentom na stil, i način života Pariza u drugoj polovini prošlog veka.

U predstavi igra sedmoro glumaca. Cena ulaznice je 300 dinara, a repriza ovog komada očekuje se u  januaru 2020 godine.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Mladi Vranjanci spasili devojčici život

Nezgoda na bazenu kada je dvanaestogodišnja devojčica Teodora iz Vranja pala i izgubila svest imala je srećan epilog zahvaljujući učeniku sedmog razreda Petru Petroviću...

Konačno počinju radovi u Kosovskoj ulici