Plakete Vojske vranjskom Zdravstvenom centru

37

Ministar odbrane Aleksandar Vulin dodelio je plakete Ministarstva odbrane i plakete Vojske Srbije vranjskom Zdravstvenom centru u znak zahvalnosti za pomoć pruženu u zbrinjavanju povređenih pripadnika Vojske Srbije koji su 25. jula ove godine doživeli saobraćajnu nesreću prilikom prevrtanja autobusa privatnog autoprevoznika kod mesta Pržar u okolini tog grada.

Kada nam je bilo teško i kada smo imali nesreću prilikom koje su povređeni pripadnici 21. batalјona veze, oni su bili tu uz nas. Kao što smo mi tu za civilne vlasti i svakog građanina naše zemlјe, tako je tu i naše civilno zdravstvo i mi se na ovaj način njima zahvalјujemo – istakao je ministar Vulin.

Direktorka Zdravstvenog centra Vranje dr Ljilјana Antić naglasila je da joj je izuzetna čast što je od ministra Vulina primila Plaketu Ministarstva odbrane u ime centra koji vodi.

Ta nesreća koja se dogodila ovog leta pokazala je koliko su zdravstveni radnici spremni da u svakoj situaciji profesionalno, odgovorno i humano odgovore na svaki problem koji se postavi pred njih.- rekla je dr Antić.

Komandant 21. batalјona veze major Ljubiša Pajić zahvalio je svim pripadnicima Zdravstvenog centra Vranje koji su pružili pomoć povređenim pripadnicima Vojske Srbije i poručio da su svi pripadnici Vojske Srbije, koji su tog dana bili u autobusu, dobro i da izvršavaju svoje redovne zadatke.