-7.5 C
Vranje
utorak, 25 januara, 2022
NaslovnaPolitikaIzbori 2020SNS: Postizborni haos u Surdulici u režiji Novice Tončeva

SNS: Postizborni haos u Surdulici u režiji Novice Tončeva

Opštinski odbor SNS -a u Surdulici, optužio je Novicu Tončeva za postizborni haos u opštini. Oni su u saopštenju za javnost izneli detalje kako kažu haosa koji se nastavio i nakon izbora.

Saopštenje prenosimo u celini;

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Surdulici sa gađenjem i u neverici gleda na postizborni haos i gaženje lјudskih prava i lјudskog dostojanstva koje se ovih dana sprovodi od strane SPS u Surdulici.

Prvo smo bili svedoci jednog krajnje perfidnog i unapred smišlјenog scenarija da se na čistu i pozitivnu kampanju koju je SNS u Surdulici vodio baci lјaga saopštenjem u kome se naprednjaci optužuju za zloupotrebu državnih organa i kupovinu glasova. To je bezočna i prlјava laž lokalnog SPS-a i upravo su oni na najprlјaviji mogući način zastrašivali lјude, ucenjivali ih, kršili izbornu tišinu o čemu postoje i snimci i na taj način skuplјali glasove za Novicu Tončeva.

Haos u režiji Novice Tončeva nastavio se i posle izbora. Zaposleni u opštinskoj upravi su pod strahovitim pritiskom i terorom, optužuju se da su glasali za SNS, a neki su završili i u bolnici. Iz nekih sela povlači se mehanizacija očigledno dovedena dovedena u predizborne svrhe,  organizuju se izmišlјeni protesti, vade se kanalizacione cevi i šahte u mestima gde je SPS izgubio izbore, uklonjeno je više desetina kontejnera iz sela Zagužanje u kome je Novica Tončev doživeo ubedlјiv poraz.

Neprestane pretnje Surduličanima imaju za cilј kažnjavanje svih onih građana koji su u ogromnom broju dali glas za promene, dali glas za bolјu, sigurniju i izvesniju budućnost svoje dece, dali glas za Surdulicu koja više neće biti privatna prćija Novice Tončeva.

Zbog Surdulice, zbog budućnosti sve naše dece, borićemo se svom svojom snagom da zaštitimo izbornu volјu građana, da stanemo na put ovoj bahatoj vlasti oličenoj u Novici Tončevu, vlasti koja ne poštuje pravo svakog čoveka da glasa po svojoj savesti, vlasti čiju bahatost, osionost i bezobzirnost Surdulica ne pamti u svojoj istoriji.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dr Dušan Spasić

Čuveni hirurg iz Surdulice dr Dušan Spasić, koji je živeo i radio u Beogradu  preminuo je u svojoj 64.godini života. Rođen je 28. januara...

IN MEMORIAM: Vladimir – Vlada Ranđelović