14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaPolitikaIZBORI 2022ZAVETNICI: Spremaju se manipulacije, marifetluci i krađe izbora

ZAVETNICI: Spremaju se manipulacije, marifetluci i krađe izbora

Predizborna kampanja u Vranjskom okrugu je protekla u mirnoj atmosferi,ali uz izrazito favorizovanje vladajućih stranaka od strane velikog broja medija, ali i iznose saznanja o navodnim predstojećim krađama na izboru.

Saopštenje za javnost koje prenosimo u celini:

Po pouzdnim saznanjima Srpske stranke Zavetinici u našem okrugu se spremaju manipulacije,marifetluci i krađe na dan izbora 03.04.2022.god. od određenih grupa i političkih stranaka. Upozoravamo sve učesnike izbornog procesa da Zavetnici u celom okrugu i na svim biračkim mestima od Preševa do Bosilegrada imaju svoje članove,koji će svim zakonskim sredstvima štiti volju građana ,neće dozvoliti nezakonito delovanje i sprečiće svaki pokušaj krađe ili falsifikata.Takođe,pozivamo sve pripadnike Policijske uprave Vranjskog okruga, posebno u Vranju, da reaguju na svako upozorenje, poziv i prijavu na sumnju za vršenje krivičnog dela u vezi sa izborima. Ovo pogotovu zbog sramnog iskustvo sa tzv.Mađarskim vozom na prošlim izborima,kada smo se obrukali,bili i još uvek smo predmet podsmeha cele Srbije!Nadamo se da će sada biti sprečeno kupovanje glasača i pozivamo sve građane da,ukoliko primete ili čuju da se tako nešto sprema ili realizuje,o tome odmah obaveste nadležne organe.Moramo svi zajedno da sprečimo novu bruku,jer se tiče svakog građanina Vranja!Nadamo se da će tako i biti!  Na kraju želimo sreću svim učesnicima izbornog procesa uz nadu da će sve proteći u najboljem redu,u mirnoj atmosferi,gospodski kako priliči nama,a neka građani svojom slobodnom voljom odluče za koga će glasati,  Nadamo se da smo u predizbornoj kampanji mi Zavetnici uspeli da dopremo do svih građana,da su upoznati sa našim programom i stavovima,te da će dati poverenje našoj poslaničkoj listi na broju (7) i našem predsedničkom kandidatu na broju (5)!

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču