14.3 C
Vranje
subota, 24 septembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSNS: Sinhronizovana politička predstava stranaka opozicije

SNS: Sinhronizovana politička predstava stranaka opozicije

Nakon što su se posle mene na gradskoj skupštini oglasile saopštenjima stranke opozicije, nije izostao ni odgovor iz SNS -a. U svom maniru ova stranka objašnjava da reaguje povodom „saopštenja tužnih ostataka bivšeg režima, zaraženih i zatrovanih nekulturom i divlјaštvom, a zasleplјenih mržnjom prema Srpskoj naprednoj stranci“.

Saopštenje prenosimo u celini:

Sinhronizovana politička predstava i napad dva marginalna politička subjekta nas ne iznenađuje. Verujemo da smešnim saopštenjima pokušavaju da se izdignu iz svog političkog mrtvila i ideološkog ćorsokaka u koji su sebe doveli. Ne iznenađuje nas ni njihov politički amaterizam i voluntarizam i krajnje neobjektivno tumačenje poslednjih događaja.

I baš kad nekako zaboravimo da ste državu doveli na ivicu bankrotstva i ostavili pola miliona lјudi u Srbiji bez posla, vi se gospodo pojavite saopštenjem iz nekog šatora da nas podsetite na sva zlodela koja ste učinili, kao i na lopovluk, nemar, neznanje i bahatost, od čega se naš narod i država dan-danas oporavlјaju.

Smeta vam smena našeg funkcionera jer su vama gospodo funkcije najbitnije u životu. Ne samo u politici, već u životu. Vi se gospodo politikom i bavite zbog funkcija, a ne da bi nešto uradili za opšte dobro. I u tome je razlika između nas i vas gospodo kamperi iz Pionirskog parka.

Nama su u političkom delovanju najbitniji građani i njihovi problemi.Ako vam to još uvek nije jasno, mi od svojih rukovodilaca i funkcionera očekujemo i tražimo odgovornost, rezultate, posvećenost, i za razliku od vas i vremena vašeg upravlјanja gradom i državom nema nedodirlјivih i zaštićenih.

Srpska napredna stranka uvela je princip smenjivosti i nestalnosti političke funkcije, što je koncept nepoznat vašim liderima i stran njihovom lopovskom i tajkunskom poimanju demokratije.

Poručujemo vam da ne brinete za Srpsku naprednu stranku i njen Gradski odbor. Našu snagu ćemo vam sa zadovolјstvom pokazati na sledećim izborima.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...

Mladić iz Vranja uboden nožem u lokalnom kafiću

U sredu Dan žalosti u Vladičinom Hanu