Naslovna Vesti Politika SSP: Dr Mirjana Ilić Stošić napadnuta na radnom mestu

SSP: Dr Mirjana Ilić Stošić napadnuta na radnom mestu

Vranjski odbor Stranke slobode i pravde  (SSP) oglasio se danas  saopštenjem za javnost u kome tvrde da je njihova predsednica dr Mirjana Ilić Stošić bila izložena napadima na radnom mestu, zbog čega je morala da potraži pomoć lekara.

Saopštenje prenosimo u celini:

Ilić Stošić je dežurala na praznik na svom odeljenju, Oftalmologiji, kada su u prostorije gde je ona radila ušla dva čovek u civilnim odelima, bez belih mantila i bez maski, ne poštujući bilo kakve propise niti epidemiološke mere na odeljenju gde su hospitalizovani pacijenti.

Pri ulasku jedan od njih, glavni tehničar vranjske bolnice, aktivista SNS iz Vranjske Banje je vikanjem dozivao partijskog kolegu koji je tog dana radio na odeljenju oftalmologije.

Upozoren od strane dr Mirjane, dežurnog lekara tog dana, na neadekvatno ponašanje i nepoštovanje porotivepidemijskih mera, dotični je uvredama nastavio svoje bahata ponašanje, spominjuću stranačku opredeljenost doktorke Mirjane, spominjući Dragana Đilasa u negativnom kontekstu i slično.

Predsednica odbora nije se uplašila, rekavši da svako ko dođe na odeljene mora poštovati kućni red bolnice, da je on svojim ponašanjem ugrozio zdravlje ležećih pacijenata i da njegova bahatost ne može biti tolerisana, što je dotičnog još više razgnevilo i krenuo je u nove napade.

Ilić Stošić je pozvala direktorku koja se pravila potpuno nevešta i koja je obećala nekakvu komisiju koja će odlučiti o svemu.

Na kraju, Mirljana Ilić Stošić završila je najpre na PTO-u, a potom i na Internom, gde joj je ukazana pomoć zbog srčanih smetnji.

Uz napomenu da je Mirjana Ilić Stošić provela čitav april, u vreme vanredne situacije, u kovid bolnici, dok su se mnogi internisti, infektolozi i anesteziolozi krili po bolovanjima, mi iz SSP-a obaveštavamo javnost da na ovakve provokacije više nećemo ćutati, i branićemo se svim snagama koje imamo.

Svako može da ima svoje mišljenje i politički stav, ali bahatost pojedinca iza maske SNS-a ne može se, i neće, više trpeti ni jedan jedini put.

Uz to, ova opomena je jasna – svu odgovornost za dalja dešavanja na sebe mora da preuzme vladajuća stranka, ovoga puta direktno prozvana.

Nikoga ne diramo, ali nećemo nikome dozvoliti da gazi naše ljudsko i građansko dostojanstvo, ni po koju cenu.

Čekaćemo tu obećanu komisiju, ali, naša predsednica mora ostati zaštićena, ne samo na svom radnom mestu, nego bilo gde, sviđalo se to nekome ili ne.

To što naša stranka dolazi, to neće zaustaviti nikakvi bahati primitivci i njihovi nalogodavci, niti će iko silom zaustaviti promene koje slede.

Ako nema mira za nas, neće ga biti ni za koga.

Inicijativni odbor SSP-a Vranje

Buy Me A Coffee

Popularno

Ana Ilić iz Vladičinog Hana dobitnica svetskog priznanja „crni biser“

Ana Ilić iz Vladičinog Hana diplomirani filozof, pesnikinja i kreativac koji pravi neverovatan spoj umetnosti i filozofije, koja nakon završenog fakulteta živi i radi...
COVID-19

KRIZNI ŠTAB: Vikend poluzatvoren, cvećare rade zbog Zadušnica

policija

Polio tasta benzinom i zapalio ga

Pronađena bomba u porodičnoj kući u Surdulici