NaslovnaVestiPolitika"Zavetnici" pružaju podršku radnicima kompanije Geox

„Zavetnici“ pružaju podršku radnicima kompanije Geox

Okružni odbor stranke „Zavetnici“ oglasio se danas saopštenjem za javnost u kome pruža podrku svim bivšim radnicima kompanije „Geox“ i pozvao ih da zaostale zarade naplate preko suda.

Saopštenje prenosimo u celini:

Okružni odbor Srpske stranke Zavetnici pruža punu podršku svim bivšim radnicima prevarantske firme Geoks iz Vranja finansirane našim parama punih pet godina! Zahtevi radnika za isplatu zaostalih zarada i otpremnina su opravdani i na zakonu zasnovani. Podržavamo proteste, ali oni ne mogu rešiti njihove probleme, već svaki radnik mora podneti tužbu nadležnom sudu sa zahtevom za isplatu dugovanog od prevarantske firme Geoks dok ima novac na računu i pre nego što pobegne! Nemojte da verujete praznim i lažnim obećanjima o svespasenju 15.09.2021.g. već sami zaštitite svoja prava u okviru zakonskog postupka pred Osnovnim sudom u Vranju! Zavetnici su uz vas i spremni na svaku vrstu pomoći protiv udruženih prevaranata Geoksa i Vlade Srbije koja je bacila 15 miliona evra naših para u ovaj, od početka, promašeni projekat.

Saopštenje je potpisao predsednik Okružnog odbora Srpske stranke Zavetnici – Dragan Nikolić Nika

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dušan Popović  (1928 – 2021)

Dugogodišnji radnik Biblioteke „Bora Stanković“, knjižničar i upravnik, Dušan Popović,  preminuo je  juče u Vranju, posle kraće bolesti u svojoj 93. godini. Kao bibliotečki radnik...

Snimao kuću bivšeg policijskog inspektora

IN MEMORIAM: Dragan Stojanović