NaslovnaReč po rečJedini moj Sretene ....

Jedini moj Sretene ….

Jedini moj Sretene, prva godina bez tebe bila je teška i preteška, dugačka i predugačka, tužna i pretužna, bolna. Boleo je svaki dan, svako jutro, svaka noć, svaki njen minut. Boleo je, boli i uvek će boleti jer nisi pored mene, jer nismo zajedno. Nedostaješ!

Nedostaje mi naš život, naše partnerstvo, naše prijateljstvo, naše male svađe (čak i kada me zoveš Blagice!). Ali, ne nedostaju mi uspomene i od njih živim. Radost što sam te imala, što sam te volela, što sam sa tobom bila ispunjava moje srce i moje dane bez tebe. Voleo si da živiš, i više puta sam te vraćala u život, ali ovoga puta smrt je bila neumoljiva. Iako si otišao iz našeg doma na ovom svetu i gde god da si sada u tom drugom svetu, u tom beskrajnom nebu, iz jednog mesta nigde ne ideš, a to je moje srce. Nedostaješ svima koje si voleo i uvek o tebi razgovaramo i volimo da te se sećamo. Ne brini, nikada nećeš biti zaboravljen jer je mnogo nas koji te volimo iako si daleko.

Na tvoj rođendan, 7. februara, u 11 sati, na Šapranačkom groblju, obeležiću godinu dana od kada si otišao. Sećaćemo te se, plakaćemo i smejaćemo se zbog tih uspomena ali ćeš tako biti sa nama. Odmaraj sada i čuvaj nas! Voli te tvoja Blagica i svi tvoji voljeni!

Autor: Blagica Stanković

Buy Me A Coffee

Popularno

Na Urgentnom skoro duplo više pregleda nego inače

Na Urgentnom odeljenju vranjske bolnice minulog vikenda obavljeno je čak 220 pregleda, što je skoro duplo više od prosečnog broja pacijenata koji zatraže pomoć. Lekari...

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus