Naslovna Vesti Politika Dr Mirjana Ilić Stošić predsednica Stranke slobode i pravde u Vranju

Dr Mirjana Ilić Stošić predsednica Stranke slobode i pravde u Vranju

Dr Mirjana Ilić Stošić izabrana je za predsednicu Stranke slobode i pravde u Vranju, koje je među prvim gradovima u Srbiji koji je formirao odbor.

Kako je navedeno u saopštenju Gradski odbor SSP Vranje sada ima još veću odgovornost prema svojim  građanima.

Građani mogu biti sigurni da ćemo pokrenuti sve propale projekte ove nesposobne sadašnje vlasti. Od stadiona koji se  već petu godinu zaredom vodi kao nedovršen, preko gradskog parka koji više od godinu dana stoji razrušen i ograđen, pa do ulice Bore Stankovića čiji radovi idu tempom“ jedan korak napred, nazad dva  – navodi se u saopštenju.

Iz ove stranke poručuju da građani mogu biti sigurni da će ova stranka Vranju vratiti njegov sjaj jer od 2016.godine, grad nezadrživim tempom srlja ka statusu kasabe i palanke.

Obećavamo da ćemo odmah po dolasku na vlast zaustaviti zapošljavanje rođaka, kumova, žena, švalerki i okrenuti se konkursima na kojima će se birati ljudi koji  svojim znanjem i zvanjem  odgovaraju funkciji na koju se postavljaju.Ovo je naš grad i od nas zavisi hoće li to biti   grad i  naše dece i njihovih pokolenja – kaže se na kraju saopštenja.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

OVO JE SARIN UBICA: Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji

Ubica Sare Asanović već bio u zatvoru zbog ubistva

SSP: Grad pred bankrotom