3.2 C
Vranje
subota, 26 novembra, 2022
NaslovnaReč po rečŠta možete da očekujete od vašeg deteta nakon BrainOBrain programa?

Šta možete da očekujete od vašeg deteta nakon BrainOBrain programa?

Šta će Vaše dete moći da postigne nakon BrainOBrain programa?

„Da budem iskrena, u početku sam bila malo prestrašena time kako da život svom 7-godišnjem sinu organizujem sa još 2 dodatna sata „nekakvog programa“. Nije mi bila ideja da od svog sina napravim čarobnjaka za matematiku. Jednostavno mi je bila želja da mu pomognem da se lakše fokusira na probleme sa kojima se suočava i da mu pomognem da spozna svoje stvarne potencijale. Uveravali su me da Brainobrain predavači pažljivo planiraju svaki taj dvočas kako bi neprestano stimulisali dete. Odlučila sam da vredi probati i verujte mi, VREDELO JE“!

Ovo je priča brižne majke Jenifer Mathews koja je želela da pomogne svom hiperaktivnom sinu, koji je imao problema sa pažnjom, koncentracijom, fokusom na školske i vanškolske aktivnosti.

Nijedna poznata metoda ne pomaže deci u toj meri da razviju sposobnost poput bolje koncentracije, brzine, preciznosti, fotografskog pamćenja, vizualizacije kao što sada čini Brainobrain program. I to nije sve. Tu je i značajno poboljšanje samopoštovanja, samopouzdanja, razvoj liderskih veština ali i možda ono najvažnije, kroz Brainobrain program deca uče šta to znači zajedništvo i koliko su egoizam i sebičnost loše osobine.

A u čemu se sastoji čitava čarolija?

Najpre, Brainobrain je inovativni dvojezični program razvoja intelektualnih i životnih sposobnosti i veština kod dece i trenutno ga pohađa na stotine hiljada dece u preko 30 zemalja širom sveta. Na našu sreću, stigao je i u Srbiju.

Cilj programa je usklađivanje leve i desne hemisfere mozga, što se postiže pomoću Abacus (mentalna aritmetika na drevnoj azijskoj računaljki), potom NLP (neurolingvističko programiranje) i na kraju VAK (vizualna, auditivna i kinestetička metoda učenja).

Osim rada na abakusu i mentalne aritmetike deca tokom programa rade vežbe koncentracije kao i testove kojima se u svim segmentima podstiče rad mozga, što za krajnji cilj daje integrisanje njegove leve i desne polovine, čime se ispoljava ono najbolje iz svakog deteta. Čitava magija se sastoji u zajedničkom radu dece, trenera i roditelja i tako svi zajedno napreduju kroz ovakav rad.

Konačno, možda najbolja vest koja je mogla da se desi Srbiji i Vranju godinama unazad je da će deca iz grada Vranja zajedno sa svojim roditeljima imati priliku, uz pomoć Brainobraina da unaprede svoje intelektualne i životne sposobnosti, spoznaju svet i njegove lepote iz jednog mnogo lepšeg ugla i učine ga još lepšim.

Za informacije o upisu i besplatnim probnim časovima, pozovite 064 40 16 552 !

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Kod maloletnika u Surdulici pronađena droga