13.8 C
Vranje
utorak, 24 maja, 2022
NaslovnaRelax kutakNagrade za najbolje u sportu

Nagrade za najbolje u sportu

Na tradicionalnom izboru za najbolje u  sportu za proteklu godinu, koji se održava u okviru obeležavanja 31. januara Dana grada, za najbolju sportiskinju proglašena je Ivana Davidović, članica Kik-boks kluba „Vranje“ dok je najbolji sportista Kristijan Stošić, član Atletskog kluba „Vranjski maratonci“.

Za najbolji sportski kolektiv proglašen je Fudbalski klub „Dinamo“.

Sportsko iznenađenje za 2018. godinu je Ženski rukometni klub „Vranje“, specijalno priznanje pripalo je džudo klubu „Vranje“ koji je ove godine proslavio jubilej 50 godina postojanja.

Za najboljeg sportskog stručnjaka Grada Vranja za 2018. godinu izglasan je Dragan Antić Recko, stručnjak u oblasti sporta je dr Bojan Ilić, sportski radnik godine je Nenad Stamenković iz Odbojkaškog kluba „Panda“, dok je nagrada za životno delo pripala Bogdanu Mitrovu, dokazanom sportskom radniku u streljaštvu.

Dodeljeno je i devet posthumnih priznanja: Goranu Nastiću, Dušanu Đorđeviću, Zoranu Damjanoviću, Slobodanu Stošiću, Milanu Markoviću, Mihajlu Markoviću, Momčilu Trajkoviću, Branislavu Petroviću i Nebošji Stevanoviću. Uručena su i priznanja osnovnim i srednjim školama, pojedincima i sportskim mladim nadama Grada Vranja.

Ukupno je dodeljeno je 90 priznanja i nagrada.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...