13.7 C
Vranje
petak, 7 oktobra, 2022
NaslovnaRelax kutakNagrade za najbolje u sportu

Nagrade za najbolje u sportu

Na tradicionalnom izboru za najbolje u  sportu za proteklu godinu, koji se održava u okviru obeležavanja 31. januara Dana grada, za najbolju sportiskinju proglašena je Ivana Davidović, članica Kik-boks kluba „Vranje“ dok je najbolji sportista Kristijan Stošić, član Atletskog kluba „Vranjski maratonci“.

Za najbolji sportski kolektiv proglašen je Fudbalski klub „Dinamo“.

Sportsko iznenađenje za 2018. godinu je Ženski rukometni klub „Vranje“, specijalno priznanje pripalo je džudo klubu „Vranje“ koji je ove godine proslavio jubilej 50 godina postojanja.

Za najboljeg sportskog stručnjaka Grada Vranja za 2018. godinu izglasan je Dragan Antić Recko, stručnjak u oblasti sporta je dr Bojan Ilić, sportski radnik godine je Nenad Stamenković iz Odbojkaškog kluba „Panda“, dok je nagrada za životno delo pripala Bogdanu Mitrovu, dokazanom sportskom radniku u streljaštvu.

Dodeljeno je i devet posthumnih priznanja: Goranu Nastiću, Dušanu Đorđeviću, Zoranu Damjanoviću, Slobodanu Stošiću, Milanu Markoviću, Mihajlu Markoviću, Momčilu Trajkoviću, Branislavu Petroviću i Nebošji Stevanoviću. Uručena su i priznanja osnovnim i srednjim školama, pojedincima i sportskim mladim nadama Grada Vranja.

Ukupno je dodeljeno je 90 priznanja i nagrada.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Mladić iz Vranja oduzeo sebi život

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević