NaslovnaVestiDruštvoGradonačelnik Milenković: Računamo na vas!

Gradonačelnik Milenković: Računamo na vas!

„Ne zaboravite odakle potičete i gde ste stekli osnovna znanja,  sa velikim dostignućima vratite se tamo odakle su krenuli“, poručio je gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković na svečanosti koja je upriličena u čast đaka generacije svih vranjskih škola.

Gradonačelnik Milenković čestitao je đacima generacije postignut uspeh, ali i svim ostalim đacima kraj školske godine, naglasivši da je prethodna godina bila posebna za sve, puna izazova i iskušenja.

Ponosite se uspehom koji ste ostvarili, kao što se mi ponosimo vama. Kada gledam sve vas znam da ne treba da brinem za budućnost našeg grada i naše države, jer vi ste ta pamet na koju računamo. Mnogo je bilo truda, rada, volje, odricanja da bi se došlo do ovog momenta. Ipak, ovde bih odvojio reč odricanje, jer kroz odricanje jačate svoj karakter i stičete veće samopouzdanje. A biće odricanja i u daljem školovanju, ali uvek imajte na umu da postoje viši cilj i interes, a to je znanje. Dragi roditelji, uživajte u ovom trenutku, jer se trud vaše dece isplatio, jer su verovali u sebe, verovali u nauku –  istakao je gradonačelnik Milenković.

Učenicima je uspeh čestitala i zamenica gradonačelnika Zorica Jović, koja im je poručila da budu ono što jesu, dobri učenici, takmičarskog i pozitivnog duha.

Grabite napred i stičite znanje, jer jedino vam znanje niko ne može oduzeti,’’ rekla je između ostalog zamenica gradonačelnika Jović.

Grad Vranje sve đake generacije nagradio je biciklama i knjigama. U ime nagrađenih zahvalila se Mihaela Milenković, đak generacije Gimnazije ,,Bora Stanković’’.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dušan Popović  (1928 – 2021)

Dugogodišnji radnik Biblioteke „Bora Stanković“, knjižničar i upravnik, Dušan Popović,  preminuo je  juče u Vranju, posle kraće bolesti u svojoj 93. godini. Kao bibliotečki radnik...

Snimao kuću bivšeg policijskog inspektora

IN MEMORIAM: Dragan Stojanović