20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDruštvoMali fudbaleri igrali za Miljanu

Mali fudbaleri igrali za Miljanu

Polaznici Škole fudbala „Prestiž“ iz Vranja odigrali su danas tri utakmice humanitarnog karaktera i sami prikupili novac za Miljanu Ristić i nastavak njenog lečenja. Oni su Miljani poslali i poruke podrške i poželeli joj da što pre ozdravi.

Joca Ristić, njihov trener kaže da je 80 mališana dalo svoj skromni, ali značajni doprinos. Svi su učestvovali i još jednom kroz sport pokazali humanost.

Prikupili smo i uplatili 8 500 dinara zahvaljujući ovim divnim mališanima. Dečaci uzrasta od 6 do 12 godina pokazali su da im je stalo da pomognu. Uvek sam govorio da mi je bitno da decu naučim da igraju fudbal, ali mi je još bitnije da ih naučim da budu ljudi – kaže za VOm Joca Ristić.

Podsećamo da je Miljana Ristić Stanković  koja je nekoliko meseci posle porođaja obolela od akutne mijeloblastne leukemije, uspešno  operisana na klinici u Londonu. Ipak stanje joj se nedavno pogoršalo i potrebno je sakupiti još novca za nastavak lečenja. Grad Vranje i mnoga preduzeća i firme uplaćuju novac za nastavak lečenja ove mlade žene.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači