14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaVestiDruštvoPionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču

Pionirska ekipa Ženskog fudbalskog kluba (ŽFK) Dinamo u četvrtak putuje za Beč gde će se u naredna četiri dana održati Festival fudbala.

Ekipu u glavni grad Austrije vodi njihov trener Danijela Stojiljković, proslavljena reprezentativka Jugoslavije.

Reč je o festivalu fudbala na kojem će se ekipe družiti između sebe, treniraće zajedno i pokazaće svoje fudbalsko umeće. Na put kreće 11 devojčica koje će verujem uživati u Beču i pre svega naučiti – kaže Stojiljković za VOM.

Na festivalu fudbala će učestvovati ukupno deset ekipa, iz svih zemalja u regionu, od Slovenije do Grčke, a biće i po jedan tim iz Irske i Republike Irske. Sve će trajati od 23. do 26. juna, a Vranjanke tamo putuju zahvaljujući organizaciji Atina.

Uz devojčice će pored Danijele biti i Anđela Ristić, njena pomoćnica u stručnom štabu. Inače, naša Vranjanka Danijela Stojiljković je dvostruka rekorderka u dresu sa državnim grbom i u broju nastupa i u broju postignutih golova.  U radu sa tako iskusnim trenerom na stadionu u Kosovskoj stasavaju nove fudbalske gracije, o čemu je vom.rs već pisao.

Bratislav Čukić

DANIJELA STOJILJKOVIĆ: Žena koja nikada nije pripadala osrednjosti

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Povređeno dete na Ribinskom putu