20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiDruštvoTamaš Niaka novi direktor British American Tobacco u Vranju

Tamaš Niaka novi direktor British American Tobacco u Vranju

Tamaš Niaka imenovan je za  novog direktora fabrike British American Tobacco u Vranju, saopšteno je iz ove kompanije.

Niaka je pre ove pozicije vodio lanac snabdevanja u Češkoj, Mađarskoj i Slovačkoj. Tamaš Niaka pridružio se BAT-u 2001. godine otkada je postigao odlične rezultate na različitim rukovodećim pozicijama. Snažan doprinos kompaniji ostvario je kroz rad na značajnim lokalnim i regionalnim projektima u oblasti IT-a, nabavke, upravljanja projektima i lanca snabdevanja.

Novi direktor je funkciju preuzeo od Ričarda Vredenberga  čiji je jedinstveni stil upravljanja uticao na značajan rast fabrike, kao i izvanredan razvoj timova i pojedinaca. Tako je tokom prethodne tri godine fabrika dobila nove proizvodne pogone, povećan je obim proizvodnje, kao i izvoz na tržišta CEFTA regiona.

Od 1. aprila 2019. godine, Vredenberg će svoju karijeru nastaviti na novoj poziciji, preuzimajući ulogu direktora tehnologija za globalna tržišta kompanije BAT.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači