10.3 C
Vranje
ponedeljak, 5 decembra, 2022
NaslovnaVestiHronikaDejan Nikolić Kantar osuđen na 14 meseci zatvora

Dejan Nikolić Kantar osuđen na 14 meseci zatvora

U Osnovnom sudu u Vranju danas je izrečena presuda Dejanu Nikoliću Kantaru za počinjeno krivično delo nasilničko ponašanje i osudio ga na godinu dana i dva meseca zatvora. Krivim su proglašeni i Bojan Tanasković i Slaviša Kostić, takođe za nasilničko ponašanje, i osuđeni su na po osam meseci zatvora.

Vreme provedeno u pritvoru za svu trojicu okrivljenih računaće se u vreme izdržavanja kazne. Oštećene Olivera Vladković, vlasnica OK radija i kafića“No Comment“, i Svetlana Ivanov, zaposlena u OK radiju, upućene su na pokretanje parnice pred redovnim sudom.

Podsećamo, Nikolić, Tanasković i Kostić okrivljeni su zbog sumnje na nasilničko ponašanje prema zaposlenima u kafiću «No coment» i OK radiju.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 KOMENTAR

1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan
Ivan
Gost
1 mesec pre

U neku normalnu državu za ovakvo ponašanje i pretnje policiji i novinarima dobio bar deceniju strogog zatvora, ovakvi likovi postoje i pojavljuju se u društvu i ovako se ponašaju jer su kazne male, sudstvo uglavnom korumpirano, ovakvom presudom na proleće će biti na slobodi čovek koji preti policiji

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

Oduzeta veća količina rezanog duvana

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru