14.3 C
Vranje
subota, 24 septembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSNS: Neprimereni politički ispad Saveza za Srbiju

SNS: Neprimereni politički ispad Saveza za Srbiju

Gradski odbor Srpske napredne stranke, odgovorio je saopštenjem na saopštenje Saveza za Srbiju, koje su okarakterisali kao „neprimereni politički ispad“.

Na početku saopštenja naprednjaci kažu da je saopštenje Saveza uvreda za „zdrav politički razum i iole pismenije lјude sa bar malo političkog morala“.

Srpska napredna stranka nije nikakva sekta već najdominantnija politička organizacija na ovim prostorima čiju politiku podržava ogromna većina građana, dok ste vi jedan politički bućkuriš smućkan po oprobanoj 5 oktobarskoj recepturi, a sastavlјen od klerofašista preko kvazi levičara do tajkuna i neostvarenih glumaca. Znajte da vam ova politička farsa neće proći koliko god da vam neki strani savetnici svestrano pomažu u kampanji nasilnog preuzimanja vlasti, jer narod nećete dva puta prevariti, navodi se u saopštenju.

Naprednjaci dodaju da je ovakav obrazac političke komunikacije i odnosa prema ženama apsolutno neprihvatlјiv čak i za dotičnog gospodina koji ima velike političke ambicije.

Mi iz Srpske napredne stranke i ne očekujemo kajanje i izvinjenje od vas gospodo. Na kraju krajeva, šta možete očekivati od sklepane političke družine koja nema ni hrabrosti da stane na čelu protesta već se krije iza fiktivne građanske inicijative jer se plaši svoje nesposobnosti, nepopularnosti i još jednog političkog i izbornog neuspeha, navodi se u saopštenju gradskog odbora SNS -a.

Na kraju saopštenja naprednjaci prave aluziju na prvu protestnu šetnju koja je za sutra zakazana u Vranju, pa na kraju navode „Tišina i prazno šetalište će vas otrezniti sutra u 18 časova“.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...

Mladić iz Vranja uboden nožem u lokalnom kafiću

U sredu Dan žalosti u Vladičinom Hanu