15.4 C
Vranje
ponedeljak, 26 septembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSSP: Tražimo smenu gradonačelnika i njegovih saradnika

SSP: Tražimo smenu gradonačelnika i njegovih saradnika

Gradski odbor Stranke slobode i pravde oglasio se danas saopštenjem za javnost u kome je zatražio rukovodstvo gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića i njegovih saradnika.

Saopštenje prenosimo u celini:

SSP je svesna da aktuelna vlast u Vranju u kompletu treba da ode sa trona lokalne samouprave, ali zbog urgentne situacije u Gradu, gradonačelnik Milenković, većnici za zdravstvo i sport i «savetnik» za zdravstvo gradonačelnika treba odmah, ne sutra već danas, jer sutra je kasno, da podnesu ostavke na svoje funkcije zbog budućnosti Vranja i njegovih građana koja je njihovim (ne)radom dovedena u pitanje i krajnju neizvesnost.

Gradonačelnik Milenković je najoodgovorniji za neverovatno kašnjenje u realizaciji kapitalnih projekata u Vranju, rekonstrukcije ulice Bore Stankovića i gradskog parka, izgradnje obilaznice od Industrijske zone do Koridora 10, koja vremenski «lomi» drugu godinu i bez izgleda da budu okončani u bliskoj budućnosti.

Gradonačelnik Milenković je naročito odgovoran zbog nerada većnika Stajića koji je snimljen kako se izležava i parazitira u svojoj kancelariji, dok epidemija korona virusa eskalira  i odnosi ljudske živote građana Vranja.

I dok se većnik za zdravstvo izležava u svojim «odajama» i prima platu od građana Vranja, u gradu se pitaju šta to «savetnik» za zdravstvo dr Miroljub Stanković, već zašao u osmu deceniju života, umesto da šeta unuke, «savetuje» gradonačelnika lekara u oblasti zdravstva!?

Da li dr Gonzi i dr Mice, uz većnika Stajića, svakako, opserviraju stanje u Zdravstvenom centru u Vranju u kome su organizacija bolničkog lečenja obolelih od korona virusa i vakcinacija najslabije karike lokalnog zdravstva.

SSP traži i da većnik za sport Nenad Đorđević Neši, Božji izaslanik na planeti zemlji ,kako za sebe sam kaže, odmah ode sa te funkcije, jer je za svega nekoliko godina ne unazadio, već sahranio vranjski sport, od fudbala, preko rukometa, do ženske i muške odbojke.

Gonzi i Neši su zajedno odgovorni što zaposleni u Sportskom savezu Grada Vranja već sedam meseci «žive» bez plate i bez zdravstvenog osiguranja u vreme epidemije korona virusa koja hara u Vranju već godinu dana.

SSP upozorava da će svaki dalji ostanak gradonačelnika Milenkovića, većnika Stajića i Đorđevića i «savetnika» Stankovića na sadašnjim funkcijama imati dalekosežne i trajno negativne posledice po razvoj Vranja i na život njegovih građana.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...

Mladić iz Vranja uboden nožem u lokalnom kafiću

vencanje-mlada-mladozenja

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji