NaslovnaVestiPolitikaSSP: Život u otetoj državi i plan za bolji život

SSP: Život u otetoj državi i plan za bolji život

Gradski odbor Stranke slobode i pravde oglasio se danas saopštenjem za javnost u kome se izmešu ostalog navodi da „živimo u otetoj državi“ i zbog toga kako se navodi stranka ima plan za bolji život.

Saopštenje prenosimo u celini:

Poštvani sugrađani, svi ste svesni da živimo u otetoj državi. Oteli su je partija i bratija, zajedno sa svojim koalicionim partnerima. Oteli su nam slobodu, oteli su pravdu, oteli su reke, vazduh, oteli su nam pravo na dostojanstven život.

Stranka slobode i pravde Vranje je u proteklom periodu svojim akcijama doprla do više hiljada stanovnika našeg grada, predočila im u šta nam je vladajuća stranka pretvorila naše živote. Novčanici su nam sve prazniji, potrošačka korpa sve skuplja. Svakog dana susrećemo se sa nepravdom u sudstvu, zdravstvu, na poslu, dok se povlašćena “ SNS elita“ bahati i našim novcem kupuje luksuzne stanove, automobile, vikendice…

Vladajuća stranka svima nama poručuje da su jedino njihovi životi važni i vredni i da ako niste uz njih, onda i ne treba da postojite.

Stranka slobode i pravde,  je mlada stranka i  NIKADA nije bila deo vlasti, ima Plan za dan posle, za prvi dan nakon slobodnih izbora na kojima ćemo smeniti nestručni, bahati i kriminalizovani režim.

Plan za dobar život:

  • Za sve građane starije od 65 godina bez prihoda  100 evra mesečno.
  • Plan za plate prosvetara, nastavnika, vaspitača, lekara kojima garantujemo plate od 1000 evra.
  • Besplatne udzbenike deci.
  • Poljoprivrednicima 100 evra subvencije po hektaru, gorivo bez akciza.
  • Povratak u državno vlasništvo ruda, voda i drugih nacionalnih resursa.
  • Imamo plan za povratak pravde u Srbiju koji garantuje da će odgovarati svi koji su vas lagali, varali i krali.
  • Usvajanje Zakona o poreklu imovine.
  • Uspostavljanje specijalnog tužioca za borbu protiv korupcije najviših javnih funkcija, zabrana bavljenja javnim poslom za sve one koji su bili u funkciji krimanalnog režima , svesno i namerno.
  • Primanje u stalni radni odnos svih koji pošteno rade svoj posao.
  • Svi pričaju ovu priča ali jedino mi GARANTUJEMO.

Dragan Đilas, Borko Stefanović, Marinika Tepić i Dejan Bulatović potpisali su izjavu, overili je kod notara da će sprovesti sve ovo što piše u Planu za dan posle u roku od 6 meseci, ili će se povući iz politike.

Pozivamo sve građane koji žele dobro ovom gradu i našoj Srbiji da nam se priključe i da se zajedno izborimo za bolje i lepše sutra, za slobodu i pravdu !

Može Vranje.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...
COVID-19

16 pozitivnih na koronavirus u Pčinjskom okrugu