NaslovnaVestiPolitikaSSP: Život u otetoj državi i plan za bolji život

SSP: Život u otetoj državi i plan za bolji život

Gradski odbor Stranke slobode i pravde oglasio se danas saopštenjem za javnost u kome se izmešu ostalog navodi da „živimo u otetoj državi“ i zbog toga kako se navodi stranka ima plan za bolji život.

Saopštenje prenosimo u celini:

Poštvani sugrađani, svi ste svesni da živimo u otetoj državi. Oteli su je partija i bratija, zajedno sa svojim koalicionim partnerima. Oteli su nam slobodu, oteli su pravdu, oteli su reke, vazduh, oteli su nam pravo na dostojanstven život.

Stranka slobode i pravde Vranje je u proteklom periodu svojim akcijama doprla do više hiljada stanovnika našeg grada, predočila im u šta nam je vladajuća stranka pretvorila naše živote. Novčanici su nam sve prazniji, potrošačka korpa sve skuplja. Svakog dana susrećemo se sa nepravdom u sudstvu, zdravstvu, na poslu, dok se povlašćena “ SNS elita“ bahati i našim novcem kupuje luksuzne stanove, automobile, vikendice…

Vladajuća stranka svima nama poručuje da su jedino njihovi životi važni i vredni i da ako niste uz njih, onda i ne treba da postojite.

Stranka slobode i pravde,  je mlada stranka i  NIKADA nije bila deo vlasti, ima Plan za dan posle, za prvi dan nakon slobodnih izbora na kojima ćemo smeniti nestručni, bahati i kriminalizovani režim.

Plan za dobar život:

  • Za sve građane starije od 65 godina bez prihoda  100 evra mesečno.
  • Plan za plate prosvetara, nastavnika, vaspitača, lekara kojima garantujemo plate od 1000 evra.
  • Besplatne udzbenike deci.
  • Poljoprivrednicima 100 evra subvencije po hektaru, gorivo bez akciza.
  • Povratak u državno vlasništvo ruda, voda i drugih nacionalnih resursa.
  • Imamo plan za povratak pravde u Srbiju koji garantuje da će odgovarati svi koji su vas lagali, varali i krali.
  • Usvajanje Zakona o poreklu imovine.
  • Uspostavljanje specijalnog tužioca za borbu protiv korupcije najviših javnih funkcija, zabrana bavljenja javnim poslom za sve one koji su bili u funkciji krimanalnog režima , svesno i namerno.
  • Primanje u stalni radni odnos svih koji pošteno rade svoj posao.
  • Svi pričaju ovu priča ali jedino mi GARANTUJEMO.

Dragan Đilas, Borko Stefanović, Marinika Tepić i Dejan Bulatović potpisali su izjavu, overili je kod notara da će sprovesti sve ovo što piše u Planu za dan posle u roku od 6 meseci, ili će se povući iz politike.

Pozivamo sve građane koji žele dobro ovom gradu i našoj Srbiji da nam se priključe i da se zajedno izborimo za bolje i lepše sutra, za slobodu i pravdu !

Može Vranje.

Buy Me A Coffee

Popularno

Noćno kupanje na bazenu „Jumka“

Na bazenu Jumka od sutra 27. jula, pa do nedelje 1. avgusta biće organizovano noćno kupanje. Bazen će raditi od 20 sati do 23...

Novi investitor umesto Geoxa ili pogon Teklasa?