5.5 C
Vranje
nedelja, 24 oktobra, 2021
NaslovnaVestiPolitikaStranka slobode i pravde: Tri pitanja za gradonačelnika Milenkovića

Stranka slobode i pravde: Tri pitanja za gradonačelnika Milenkovića

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Vranju oglasio se saopštenjem za javnost u kome postavlja tri pitanja gradonačelniku Vranja dr Slobodanu Milenkoviću, kako kažu u nadi da će ovoga puta dobiti odgovore na postavljena pitanja.
Saopštenje prenosimo u celini:
Vođeni mišlju da postavljanjem  velikog broja pitanja gradonačelniku, zbunjujemo istog, pa ih on zbog toga ignoriše, ovog puta postavljamo samo tri pitanja na koja se nadamo da će gradonačelnik odgovoriti:
1.Imajući u vidu da sve zaposlene u lokalnoj samoupravi počev od gradonačlenika, preko njegovog zamenika, pomoćnike…  plaćaju građani Vranja, dužni ste da nam date odgovor na pitanje, koliko je Vama pomočnika potrebno da bi ste adekvatno obavljali svoju funkciju?
2.Da li je istina da je   izvesni Miloš Nikolić  ugovorom o delu planiran za mesto još jednog Vašeg  pomoćnika, pored već postojećeg Marjana Stankovića, koji je do skora bio direktor JKP Parking servisa?
3.Kakvu ulogu u lokalnoj vlasti ima penzioner Sreten Stojiljković ( zaposlenih penzionera u lokalnoj samoupravi   je svim građanima  preko glave, počev od dr Miroljuba Stankovića , preko Gradimira Jovanovića.., jer sve te penzionere građani plaćaju iz svog dzepa )  i da li je istina da pomenuti čovek koji je radio u Zdravstvenom centru Vranje, Vama,  podnosi izveštaje   o građevinskim radovima i troškovima rekunstrukcije ZC Vranje, iako Grad ne plaća i ne izvodi radove?
Ako je to istina da Vi tako „pratite“ troškove rekonstrukcije, zašto Vas oni interesuju kada ZC Vranje nije pod ingerencijom Grada Vranja ?
U nadi da ćemo dobiti odgovore na ova postavljena pitanja, na kraju želimo da napomenemo, da ona, već naučena fraza od strane naprednjačke vlasti “ a kako je bilo dok ste vi bili na vlasti “ koju nam često upućuju, nema nikakvog smisla jer Stranka slobode i pravde  nikada nije bila deo vlasti,  kako u Vranju tako i na celoj teritoriji Republike Srbije.

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...

Fabrika Hanibal proširuje tim saradnika