20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaDruštvoŽenska priča o SurduliciIzbor za najbolje sportiste Surdulice: Isti broj priznanja za najperspektivnije devojke i...

Izbor za najbolje sportiste Surdulice: Isti broj priznanja za najperspektivnije devojke i momke

Na tradicionalnom izboru za najbolje sportiste i najuspešnije klubove u Surdulici našle su se i brojne sportistkinje, kao i ženski sportski klubovi.
Titulu nabolje sportistkinje grada ponela je mlada Biljana Đorđević, članica stonoteniserskog kluba “Belo Polje“.


Za najbolji ženski klub u prošloj godini proglašen je Stonoteniserski klub “Belo Polje”. Za ovo priznanje preporučio ih je plasman na treće mesto na državnom ekipnom prvenstvu za kadetkinje i plasman u Drugu ligu Srbije. Za uspešno sprovedenu akciju “BUDI ZDRAVA VEŽBAJ SA NAMA” – priznanje je dodeljeno i fitnes udruženju “Radnik”.

Pored priznanja najboljima, uručena su i priznanja mladim i perspektivnim sportistima, među kojima je i pet devojaka. Isti broj priznanja dobili su i momci.
Najbolji mladi sportisti su: Milijana Nikolić, Aleksa Kitanović, Andrija Trajković, Danica Radulović, Veljko Arizanović, Marko Tatuli, Dunja Đokić, Jovana Janković, Iva Rakičević i Maksim Ivanoviću.

Priznanje je uručeno i perspektivnom košarkaškom sudiji Aleksandaru Joviću i perspektivnom fudbalskom sudiji Milovanu Kostiću. Takođe, za izuzetan doprinos za razvoj sporta uručeno je priznanje Saši Miloševiću, rukovodiocu Dnevnog centra u Belom Polju.
Na tradicionalnom izboru za najbolje sportiste i najuspešnije klubove u Surdulici, „Izbor sportiste grada“, golman Radnika, Stefan Ranđelović izabran je za najboljeg sportistu, a FK“Radnik“ izabran je za najuspešniji i najbolji klub u 2021.godini.

Odlukom komisije Sportskog saveza opštine Surdulica, prestižno priznanje uručeno je mladom golmanu koga su preporučile njegove sjajne odbrane mreže Radnika, a priznanjem je Radnik nagrađen kao klub koji je u prošloj godini postigao istorijski uspeh u svim rangovima takmičenja u zemlji.

Priznanja na manifestaciji najboljima uručili su predsednica opštine Surdulica, dr Aleksandra Popović i Vladica Nestorović, predsednik Sportskog saveza optšine Surdulica.
Za najboljeg školskog sportistu izabran je Marijan Stanković, član kadetske košarkaške selekcije KK Radnik. Stanković, iako ima samo 15 godina, od ove godine standardni je prvotimac KK Radnika, člana Druge muške lige Srbije.

Za najboljeg trenera u 2021. proglašen je trener KK“Radnik“, Milan Janjić. Na čelu stručnog štaba ovog kluba, Janjić je došao 2019.g. i samo dve godine kasnije uspeva da donese klubu istorijski uspeh i plasman u Drugu mušku ligu Srbije.

Autor fotografija: D. Mirčev

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Surdulica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači